Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
11'
Κατηγορία:
Κείμενο:
cover1.jpg
O Κρίστιαν Γκερχαρτσράιτερ/Κρίστοφερ Τσάιτσεστερ/Κρίστοφερ Κρόου/Κλαρκ Ροκφέλερ.

Ο ψεύτικος Ροκφέλερ

Απαγωγή, πλαστές ταυτότητες, αριστοκρατία, χρήματα και (τουλάχιστον) ένας φόνος. Αυτή είναι η ιστορία του Γερμανού μυθομανή που για τριάντα χρόνια κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες ως άλλος ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ.
O Κρίστιαν Γκερχαρτσράιτερ/Κρίστοφερ Τσάιτσεστερ/Κρίστοφερ Κρόου/Κλαρκ Ροκφέλερ.

Στις 27 Ιουλίου 2008, ο Κλαρκ Ροκφέλερ περπατούσε στο Μπίκον Χιλ στη Βοστόνη με την εφτάχρονη κόρη του στους ώμους και όλοι τον χαιρετούσαν. Ήταν το μέρος όπου ζούσε μέχρι την ημέρα που η γυναίκα του τον εγκατέλειψε, παίρνοντας τα σπίτια τους, αλλά και την κηδεμονία της κόρης τους, Σνουκς. Ο Κλαρκ δικαιούτο μόνο τρεις οκτάωρες επισκέψεις τον χρόνο υπό την επίβλεψη κοινωνικού λειτουργού που εκείνο το πρωινό περπατούσε πίσω τους.

Έφτασαν κοντά στη λιμουζίνα που είχε νοικιάσει για την ημέρα. Τότε ο Κλαρκ ψιθύρισε στον οδηγό ότι ένας κολλιτσίδας τους είχε προσκολληθεί, δεν έπρεπε να τον αφήσει να μπει στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός υπάκουσε στη φαινομενικά λογική απαίτηση του πελάτη του όταν ο Κλαρκ έσπρωξε τον κοινωνικό λειτουργό και μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο με την κόρη του. Η λιμουζίνα ξεκίνησε με τον κοινωνικό λειτουργό να κρατιέται από το χερούλι της πίσω πόρτας. Τον έσυραν για μερικά μέτρα μέχρι που έπεσε στον δρόμο.

Image
by_don_harney._copy.jpg
Ο Κλαρκ Ροκφέλερ με τη Σνουκς, περίπου την εποχή της απαγωγής της. Δεξιά, η Σνουκς με τη μητέρα της, Σάντρα Μπος.

Λίγο αργότερα ο Κλαρκ βγήκε από το όχημα μαζί με τη μικρή και μέσω ταξί και ενός αυτοκινήτου που είχε δανειστεί από ανυποψίαστη φίλη του, έφτασε στον τερματικό σταθμό τρένων Γκραντ Σέντραλ της Νέας Υόρκης. Είχε ήδη δοθεί Amber Alert για την εξαφάνιση της Σνουκς και η

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη