Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
12'
Κατηγορία:
Κείμενο:
idaho4.jpeg
Η Κέιλι, ο Ίθαν με τη Ζάνα, η Μάντι.

The Idaho Four

Το χειρότερο έγκλημα που έχει γίνει εδώ και καιρό στις ΗΠΑ είχε τέσσερα θύματα 20 και 21 ετών και βασικό ύποπτο έναν φοιτητή Εγκληματολογίας χωρίς κανένα εμφανές κίνητρο.
Η Κέιλι, ο Ίθαν με τη Ζάνα, η Μάντι.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, αίμα άρχισε να κυλά σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού στο 1122 της King Road στο Μόσκο του Άινταχο (γράφεται Moscow αλλά προφέρεται διαφορετικά από τη ρωσική πρωτεύουσα), μια πόλη 25.000 κατοίκων εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί είναι φοιτητές, κυρίως από τo University of Idaho (χαϊδευτικά: U of I). Aργότερα θα καταλαβαίναμε ότι εκεί ήταν το δωμάτιο της Zάνα Κερνόντλ όπου κοιμόταν με τον επίσης 20χρονο φίλο της, Ίθαν Τσέιπιν. Το αίμα τους ήταν τόσο πολύ, που είχε διαπεράσει τον τοίχο και κυλούσε τώρα σε κοινή θέα. Σε ένα υπνοδωμάτιο στον τρίτο όροφο θα βρισκόντουσαν επίσης σφαγμένες οι 21χρονες παιδικές φίλες Μάντι Μόγκεν και Κέιλι Γκονσάλβες. Μια ανείπωτη τραγωδία.

Image
screen_shot_2023-01-13_at_15.44.51.jpg

Τα θύματα

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Κάποιος τηλεφώνησε από το κινητό της Ντύλαν Μόρτενσεν, της μίας από τις δύο 19χρονες έτερες συγκατοίκους στο σπίτι που θαυματουργά γλίτωσαν της σφαγής. Η ίδια η Ντύλαν δεν μίλησε σε εκείνο το τηλεφώνημα με την αστυνομία, φαίνεται ότι ήταν πολύ ταραγμένη – κάποιοι είπαν ότι όταν είδε τους τέσσερις συγκάτοικους της νεκρούς φώναξε φίλους που ανέλαβαν να κάνουν την κλήση.

Οι τρεις αστυνομικοί που έφτασαν

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη