Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
14'
Κατηγορία:
Κείμενο:
cruise.jpg
Το Harmony of the Seas είναι το μεγαλύτερο επιβατικό πλοίο στον κόσμο. Διαθέτει 20 εστιατόρια, 2.394 άτομα προσωπικό και μπορεί να φιλοξενήσει 5.479 επιβάτες.

Έγκλημα και κρουαζιέρα

Δολοφονίες, βιασμοί, ατυχήματα που μπορούσαν να έχουν αποτραπεί. Μια μακρά λίστα ιστοριών μυστηρίου αποδεικνύει το σκανδαλώδες καθεστώς αυθαιρεσίας υπό το οποίο λειτουργούν οι κρουαζιέρες. Όπως έχουν καταλάβει πολύ καλά εκατοντάδες επιβάτες, εδώ δεν είσαι ασφαλής.
Το Harmony of the Seas είναι το μεγαλύτερο επιβατικό πλοίο στον κόσμο. Διαθέτει 20 εστιατόρια, 2.394 άτομα προσωπικό και μπορεί να φιλοξενήσει 5.479 επιβάτες.

Κρουαζιέρα της Holland America Cruise, Νοέμβριος 2012. Ο Τζέισον κάνει νόημα στον μπάρμαν και του ζητάει ακόμα μία μπίρα. Ο μπαρτέντερ του ανοίγει το μπουκάλι και εκείνος κατεβάζει αμέσως δύο δυνατές γουλιές. Γυρίζει και κοιτάζει την Τάιν που χορεύει στην πίστα του κλαμπ. Η σκηνή είναι η κορύφωση της σχέσης και της ζωής τους. Έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στη δουλειά του ως μαραγκός. Παίρνει το κινητό του και στέλνει στην αδερφή του μία φωτογραφία που τράβηξε με την Τάιν. Για να την πειράξει που εκείνη είναι στο βροχερό Όρεγκον γράφει: «Ξέρεις, μισώ τις Τρίτες γιατί πονάω από την έντονη ηλιοθεραπεία που κάνω τις Δευτέρες».

Image
484383_4472272578460_316517859_n.jpg
Η φωτογραφία του Τζέισον με την Τάιν.

Όταν η Τάιν επιστρέφει στο μπαρ για να τον βρει, ο Τζέισον δεν είναι εκεί. «Είπε ότι θα πήγαινε στην καμπίνα», της λέει ο μπάρμαν. Εκείνη πηγαίνει να τον βρει. Όμως ο Τζέισον δεν βρίσκεται στην καμπίνα τους. Η Τάιν ψάχνει σε όλα τα πιθανά μέρη όπου θα μπορούσε να είναι. Τίποτα. Ανήσυχη αναφέρει το γεγονός στο προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου. Ο Τζέισον δεν φάνηκε ποτέ ξανά. Μόνο το καπέλο του βρέθηκε στο κατάστρωμα.

Η ιστορία του Τζέισον Ράπε είναι μία από τις πολλές ιστορίες μυστηρίου που έχουν λάβει χώρα στα καταστρώματα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη