Έγκλημα και κρουαζιέρα

Δολοφονίες, βιασμοί, ατυχήματα που μπορούσαν να έχουν αποτραπεί. Μια μακρά λίστα ιστοριών μυστηρίου αποδεικνύει το σκανδαλώδες καθεστώς αυθαιρεσίας υπό το οποίο λειτουργούν οι κρουαζιέρες. Όπως έχουν καταλάβει πολύ καλά εκατοντάδες επιβάτες, εδώ δεν είσαι ασφαλής.
Χρόνος ανάγνωσης: 
14
'
Το Harmony of the Seas είναι το μεγαλύτερο επιβατικό πλοίο στον κόσμο. Διαθέτει 20 εστιατόρια, 2.394 άτομα προσωπικό και μπορεί να φιλοξενήσει 5.479 επιβάτες.

Κρουαζιέρα της Holland America Cruise, Νοέμβριος 2012. Ο Τζέισον κάνει νόημα στον μπάρμαν και του ζητάει ακόμα μία μπίρα. Ο μπαρτέντερ του ανοίγει το μπουκάλι και εκείνος κατεβάζει αμέσως δύο δυνατές γουλιές. Γυρίζει και κοιτάζει την Τάιν που χορεύει στην πίστα του κλαμπ. Η σκηνή είναι η κορύφωση της σχέσης και της ζωής τους. Έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στη δουλειά του ως μαραγκός. Παίρνει το κινητό του και στέλνει στην αδερφή του μία φωτογραφία που τράβηξε με την Τάιν. Για να την πειράξει που εκείνη είναι στο βροχερό Όρεγκον γράφει: «Ξέρεις, μισώ τις Τρίτες γιατί πονάω από την έντονη ηλιοθεραπεία που κάνω τις Δευτέρες».

Όταν η Τάιν επιστρέφει στο μπαρ για να τον βρει, ο Τζέισον δεν είναι εκεί. «Είπε ότι θα πήγαινε στην καμπίνα», της λέει ο μπάρμαν. Εκείνη πηγαίνει να τον βρει. Όμως ο Τζέισον δεν βρίσκεται στην καμπίνα τους. Η Τάιν ψάχνει σε όλα τα πιθανά μέρη όπου θα μπορούσε να είναι. Τίποτα. Ανήσυχη αναφέρει το γεγονός στο προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου. Ο Τζέισον δεν φάνηκε ποτέ ξανά. Μόνο το καπέλο του βρέθηκε στο κατάστρωμα.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.