Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κατηγορία:
Κείμενο:
periptero2-33.jpg

Δέκα λόγοι για να προσέξετε το inside story

Μερικές από τις έρευνες που δημοσιεύσαμε τους τελευταίους μήνες και συζητήθηκαν πολύ, μέσα και έξω από τη Βουλή, και δεν θα τις βρείτε αλλού.

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, το inside story έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις έρευνές του και έχει βρει μια μόνιμη θέση στις συνειδήσεις διοικούντων και μη, με την ανεξάρτητη και επίμονη δημοσιογραφία του.

Κάποια από τα άρθρα μας που τράβηξαν την προσοχή τους τελευταίους μήνες ήταν τα παρακάτω:

Οι αναθέσεις του ελληνικού δημοσίου

Εδώ έχουμε μια παρ' ολίγον προμήθεια τριών εκατομμυρίων rapid test από την εταιρεία Swiss Med, που κέρδισε την ανάθεση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αλλά κηρύχθηκε έκπτωτη. Πλέον γνωρίζετε όλοι την εταιρεία, όμως κανείς δεν τη γνώριζε, ή τέλος παντων δεν είχε λόγο να την υποψιάζεται, προτού αρχίσει η Ελίζα Τριανταφύλλου να ξετυλίγει το κουβάρι της ίδρυσης και μέχρι τώρα δραστηριότητάς της, καθώς και των προσώπων πίσω από αυτήν. Αναφορά στο ρεπορτάζ του inside story έγινε σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή της 9ης Απριλίου.

Ακόμα, μία από τις έρευνές μας που διαβάστηκαν περισσότερο φέτος, ήταν αυτή στην οποία η Ελίζα αποκάλυψε πως η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ανέθεσε απευθείας την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία των φυλακών της χώρας σε εταιρεία που είχε επεκτείνει το αντικείμενό της για να συμπεριλάβει την

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη