Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
27'
Κατηγορία:
Κείμενο:
antivaxxers.jpg
[C.J. Robinson for GQ]

Plandemic: Η ακροδεξιά συναντά τους αντιεμβολιαστές

Ποιοι κρύβονται πίσω από την πανδημία; Ποια σχέδια απεργάζονται; Ποιος κερδίζει και τι ακριβώς; Η πανδημία προσφέρει γόνιμο έδαφος για να γιγαντωθούν οι θεωρίες συνωμοσίας. Η σωστή ερώτηση, όμως, είναι ποιοι κρύβονται πίσω από τις θεωρίες συνωμοσίας. Κι αν όσοι τις ασπάζονται, γνωρίζουν με ποιους συμμαχούν.
[C.J. Robinson for GQ]

«Η ανθρωπότητα είναι αιχμάλωτη μιας φονικής πανδημίας. Άνθρωποι συλλαμβάνονται επειδή έκαναν σέρφινγκ στον ωκεανό και διαλογισμό έξω, στη φύση. Έθνη καταρρέουν. Οι πεινασμένοι εξεγείρονται. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν προκαλέσει τόση σύγχυση και φόβο που οι άνθρωποι εκλιπαρούν για σωτηρία μέσα από μια σύριγγα. Δισεκατομμυριούχοι που έχουν στην κατοχή τους πατέντες πιέζουν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, παγκοσμίως. Όποιος αρνηθεί να εμβολιαστεί με πειραματικά δηλητήρια θα αποκλειστεί από τα ταξίδια, την εκπαίδευση, την εργασία. Όχι, δεν πρόκειται για την σύνοψη μιας νέας ταινίας τρόμου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, σήμερα».

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Αυτή είναι η εικόνα του κοντινού μας μέλλοντος, όπως το φαντάζεται το Plandemic – μια αμερικανική ταινία που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, προτού ακόμη προβληθεί. Ο σκηνοθέτης του Plandemic Μίκι Γουίλις έχει δηλώσει ότι η πρεμιέρα θα γίνει

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη