Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
10'
Κατηγορία:
Κείμενο:
02_b_olokliros.jpg
Ο εικονογράφος Μιγκέλ Εντάρα φτιάχνει εικόνες με τελείες από μελάνι. Για το πορτρέτο του Κάιλ έκανε 2,1 εκατομμύρια κουκίδες. Τα μισά έσοδα από την πώλησή του πάνε στον Κάιλ.

Αναζητώντας τον Μπέντζαμαν

Το 2004 ένας άνθρωπος βρέθηκε γυμνός και χτυπημένος. Δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιος είναι, δεν είχε παρά αχνές σκόρπιες αναμνήσεις από 30 χρόνια πριν. Στις λίστες του FBI καταγράφηκε ως αγνοούμενος, ενώ στεκόταν μπροστά μας.
Ο εικονογράφος Μιγκέλ Εντάρα φτιάχνει εικόνες με τελείες από μελάνι. Για το πορτρέτο του Κάιλ έκανε 2,1 εκατομμύρια κουκίδες. Τα μισά έσοδα από την πώλησή του πάνε στον Κάιλ.

Στις 31 Αυγούστου του 2004, στις 5 τα ξημερώματα, ένας μεσήλικας άνδρας βρέθηκε αναίσθητος πίσω από ένα φαστφουντάδικο στο Ρίτσμοντ Χιλ της Τζώρτζια. Ήταν γυμνός, χτυπημένος, καμένος από τον ήλιο και γεμάτος από δαγκωματιές κόκκινων μυρμηγκιών. Η γυναίκα που τον βρήκε αρχικά νόμισε ότι είναι νεκρός. Όταν ο άνδρας ξύπνησε στο νοσοκομείο, δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ή πώς βρέθηκε εκεί. Το νοσοκομείο είχε ήδη έναν ασθενή καταχωρημένο ως John Doe, οπότε τον κατέγραψε ως «BK», από το Burger King όπου βρέθηκε. Ο ίδιος είχε μια ισχυρή υποψία ότι το μικρό του ήταν Μπέντζαμαν, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί το επίθετό του. Όταν οι γιατροί τον πίεσαν να δώσει ένα, επέλεξε το Κάιλ επειδή ήταν το πρώτο που του ήρθε στο μυαλό που να αρχίζει από Κ.

Η αστυνομία του πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και τα πέρασε από αμερικανικές και ξένες βάσεις δεδομένων χωρίς αποτέλεσμα. Συνολικά, το FBI του πήρε 5 φορές τα αποτυπώματα. Ένας αστυνομικός του είπε ότι αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, «είτε ότι ποτέ δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα ή ότι ήταν τόσο καλός που δεν τον έπιασαν ποτέ». Στην αρχή θεώρησαν ότι είναι άστεγος. Μετά υπέθεσαν ότι μπορεί να πέρναγε από την Τζώρτζια προσπαθώντας να απομακρυνθεί από

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη