Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάντο όπως οι ντόπιοι!

Μεξικάνικα τάκος, ψάρι με κάρι όπως μαγειρεύεται στην Γκόα, ταϊλανδέζικα tofu. Συνταγές για αυθεντικά πιάτα από τη μεγάλη σειρά βιβλίων μαγειρικής της Phaidon.
Χρόνος ανάγνωσης:
12
Επιμέλεια:
Image
cooklikealocal-9.jpg

ΙΝΔΙΑ: Kάρι ψαριού από την Γκόα

Υλικά: 600 γρ. φιλέτα ψαριού σε καρέ, λίγες μπάμιες (προαιρετικά), 2 κ.σ. λάδι, 1 κρεμμύδι σε ροδέλες, 1 τομάτα τριμμένη, 3 πράσινα τσίλι κομμένα και ξεσποριασμένα, ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου, 1 κ.γ. χυμός λεμονιού, 1 πρέζα κουρκουμάς σε σκόνη. Για την πάστα ψαριού: 8 κόκκινα τσίλι, 80 γρ. τριμμένη καρύδα, 3 κ.γ. σπόροι κόλιανδρου, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κ.γ. σπόροι κύμινου, 1 κ.γ. κουρκουμάς σε σκόνη, 2 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο, 1 κ.γ. πάστα ταμάρινδου.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη