ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Διακόσιοι Αμερικανοί αξιωματούχοι, κυρίως σε πρεσβείες, αλλά ακόμη και μέσα στον Λευκό Οίκο, έχουν βιώσει τα συμπτώματα μιας μυστηριώδους επίθεσης που τους αφήνει με εγκεφαλικές κακώσεις, ζαλισμένους και με δυσκολία συγκέντρωσης για μήνες.
Δευτέρα 13/09/2021

Ιδιωτικοί ερευνητές έχουν «συλληφθεί» τα τελευταία χρόνια όχι να αναζητούν, αλλά να «φυτεύουν» ψευδή στοιχεία και να χειραγωγούν τα μίντια, με στόχο το ξέπλυμα ενόχων και την ενοχοποίηση αντιπάλων.
Τρίτη 07/09/2021

Τι είχαν να κερδίσουν οι ιρανικές αρχές συλλαμβάνοντας έναν Iρανο-σουηδό γιατρό για ένα έγκλημα που ήξεραν πως δεν θα μπορούσε να έχει διαπράξει; Η ιστορία του Αχμαντρεζά Τζαλαλί, που κινδυνεύει να εκτελεστεί από μέρα σε μέρα, ρίχνει φως σε μια διπλωματία του τρόμου.
Τρίτη 22/12/2020

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι συνδρομητές της Cosmote που θίγονται από την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η εταιρεία υπολογίζονται σε 4-5 εκατομμύρια. Ποιοι μπορεί να θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτούς και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που απέσπασαν;
Δευτέρα 26/10/2020

Κατάσκοπος, συγγραφέας, ίσως ήρωας πολέμου και οπωσδήποτε κατά συρροή δίγαμος – ο Αλεξάντερ Γουίλσον άφησε πίσω του τέσσερις χήρες και μία τουλάχιστον πρωτότυπη ιστορία που έγινε η σειρά «Mrs. Wilson».
Τρίτη 15/10/2019

Η απίστευτη ιστορία του 70χρονου συνταξιούχου, πρώην στρατιώτη της Ανατολικής Γερμανίας, που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT για να συλλέγει πληροφορίες σε βάρος της Ελλάδας. Η υπόθεσή του τελεσιδίκησε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Εφετείο της Ρόδου, που τον έκρινε ένοχο για κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος.
Πέμπτη 10/10/2019