ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Τι είχαν να κερδίσουν οι ιρανικές αρχές συλλαμβάνοντας έναν Iρανο-σουηδό γιατρό για ένα έγκλημα που ήξεραν πως δεν θα μπορούσε να έχει διαπράξει; Η ιστορία του Αχμαντρεζά Τζαλαλί, που κινδυνεύει να εκτελεστεί από μέρα σε μέρα, ρίχνει φως σε μια διπλωματία του τρόμου.
Τρίτη 22/12/2020

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι συνδρομητές της Cosmote που θίγονται από την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η εταιρεία υπολογίζονται σε 4-5 εκατομμύρια. Ποιοι μπορεί να θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτούς και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που απέσπασαν;
Δευτέρα 26/10/2020

Κατάσκοπος, συγγραφέας, ίσως ήρωας πολέμου και οπωσδήποτε κατά συρροή δίγαμος – ο Αλεξάντερ Γουίλσον άφησε πίσω του τέσσερις χήρες και μία τουλάχιστον πρωτότυπη ιστορία που έγινε η σειρά «Mrs. Wilson».
Τρίτη 15/10/2019

Η απίστευτη ιστορία του 70χρονου συνταξιούχου, πρώην στρατιώτη της Ανατολικής Γερμανίας, που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT για να συλλέγει πληροφορίες σε βάρος της Ελλάδας. Η υπόθεσή του τελεσιδίκησε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Εφετείο της Ρόδου, που τον έκρινε ένοχο για κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος.
Πέμπτη 10/10/2019

Η 3η Οκτωβρίου είναι η μέρα της γερμανικής ενοποίησης και το inside story μιλά με την Ίνες Γκάιπελ, μία από τις πιο γρήγορες γυναίκες στον κόσμο κι ένα από τα χιλιάδες θύματα της Ανατολικής Γερμανίας, για το υποχρεωτικό ντόπινγκ, το κυνηγητό από την Στάζι, τον πατέρα της που ήταν πράκτορας και τη χώρα που «είναι ακόμα εδώ».
Πέμπτη 03/10/2019

Αν οι ΗΠΑ δεν καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία με την Κίνα κι αν η Huawei δεν συμπεριληφθεί σε αυτήν, τότε μένει να φανεί πόσο μακριά μπορεί να φθάσει ένα πληγωμένο αεροπλάνο.
Πέμπτη 30/05/2019