Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να διαβάσω άρθρα χωρίς να είμαι μέλος;

Μπορείς να διαβάσεις μόνο τα άρθρα που κάποιος συνδρομητής έχει μοιραστεί μαζί σου. Αν Θέλεις να μας γνωρίσεις καλύτερα πριν αποφασίσεις να γίνεις συνδρομητής ακολούθησέ μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram όπου μοιραζόμαστε κάποια από τα άρθρα μας. Εναλλακτικά, γράψου στο δωρεάν newsletter μας. Θα σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο μας κάθε εβδομάδα. Φυσικά μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και συνδρομητής.

Τι κερδίζω ως μέλος;

Με τη συνδρομή σου στηρίζεις την ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία. Δεν έχουμε διαφημίσεις και μόνο μας έσοδο είναι οι συνδρομές των μελών μας. Με τη συμμετοχή σου γίνονται πραγματικότητα τα άρθρα μας και βελτιώνουμε συνεχώς την ψηφιακή σου εμπειρία.

Μόνο τα μέλη έχουν πρόσβαση στο site του inside story και τις λειτουργικότητές του. Διαβάζεις όλα μας τα άρθρα, παλαιότερα και καινούργια. Μοιράζεσαι ελεύθερα τα άρθρα που τους άρεσαν με τους φίλους σου είτε στα κοινωνικά δίκτυα είτε μέσω email (Εμφανίζεται και το όνομά σου!). Έχεις τη δυνατότητα να ακολουθείς τους αγαπημένους σου συντάκτες και να αποθηκεύεις άρθρα ώστε να τα θυμάσαι ή να τα διαβάσεις αργότερα. Γίνεσαι αποδέκτης του καθημερινού (ή εβδομαδιαίου αν προτιμάς) newsletter μας. Ως μέλος συμμετέχεις στη συζήτηση με τη γνώση, τις σκέψεις και τις ερωτήσεις σου.

Προσεχώς θα προστεθούν περισσότερες λειτουργικότητες. 

Όσοι δεν είναι μέλη διαβάζουν μόνο τα άρθρα που κάποιο μέλος έχει μοιραστεί μαζί τους.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι να κάνω;

Στη σελίδα εισόδου επέλεξε το κουμπί “Ανάκτηση συνθηματικού”. Στη συνέχεια συμπλήρωσε το email που συνδέεται με το λογαριασμό σου στο inside story και θα λάβεις email με οδηγίες για να δημιουργήσεις καινούργιο κωδικό.