Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
31'
Επιμέλεια:
books2020.jpg

Βιβλία για το καλοκαίρι του 2020

Οικολογικές ανησυχίες, επιθυμία απόδρασης από την πραγματικότητα και πολιτική ευαισθητοποίηση βρίσκονται πίσω από τις επιλογές αυτού του περίεργου καλοκαιριού.

Μαζί με τις επιλογές των New York Times που τα έχει ανά είδος, του Wired, των Financial Times, της Washington Post, της Wall Street Journal, του Vulture, τα 20 βιβλία για την καλοκαιρινή καραντίνα που προτείνει το Atlantic, τα 50 βιβλία που προτείνει ο Guardian για να «ξεφύγεις», του Refinery 29, του ΤΙΜΕ, του Literary Hub, του Slate, του npr, τα 29 καλοκαιρινά βιβλία που προτείνει το Buzzfeed, αυτά που πρέπει να διαβάσουμε τώρα κατά το Boston Globe, τα 100 που προτείνουν οι Sunday Times, τα 5 nonfiction που προτείνει το Bloomberg και τα καλύτερα του Ιουλίου κατά το Town & Country (τα βιβλία All Adults Here και Self Care είναι σε πολλές από τις λίστες), αυτές είναι οι προτάσεις των συνεργατών του inside story.

Image
a8120b0a57600547f2a1629ef6ef3baa.gif

Και πάντα είναι χρήσιμες οι προτάσεις του Μπιλ Γκέιτς που διαβάζει μανιωδώς.

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Image
ekei-poy-htypa.jpg

Σεμπαστιάν Σπιτζέρ, Εκεί που χτυπά η καρδιά του κόσμου, μετ. Γιάννης Καυκιάς, Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου

Σαν μυθικός Γαργαντούας ο Μαρξ δεν υπήρξε μόνο ο στοχαστής που καταβρόχθιζε βιβλιοθήκες για να συνθέσει την κομουνιστική θεωρία, ούτε μόνο ο θυελλώδης ρήτορας που έβγαζε πύρινους λόγους στο προλεταριάτο. Ήταν κι ένας μπον βιβέρ λάτρης των λιχουδιών που άδειαζε μπουκάλια με

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη