Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
26'
Επιμέλεια:
vivlia-2019.jpg

Τα βιβλία του 2019

Η λίστα με τα βιβλία της χρονιάς είναι προϊόν αναζήτησης νέων φωνών, αγωνίας για το περιβάλλον και εύρεσης εξηγήσεων για την κατάσταση του κόσμου. Ακόμη: λογοτεχνία από δημοσιογράφους, βιβλία που εξυμνούν την αγάπη για το διάβασμα.

Μαζί με τη λίστα με τα 100 βιβλία του 2019 κατά τους The New York Times και τα 10 καλύτερα κατά τους βιβλιοκριτικούς τους, τα βιβλία που προτείνει ο Guardian, και αυτά που προτείνουν στον Guardian οι καλύτεροι συγγραφείς της χρονιάς, τα καλύτερα της The Washington Post, του Vox, του NPR, του BuzzFeed, του Esquire, του GQ, των Times του Λονδίνου, του Slate, του BBC, των Financial Times και αυτά που επιλέγουν οι βιβλιοκριτικοί τους, της Wall Street Journal, αυτά που επιλέγουν κορυφαίοι οικονομολόγοι και επιχειρηματίες για το Bloomberg, του Publishers Weekly, του Literary Hub, του Indigo, του BookRiot, του Library Journal, τα καλύτερα κατά το Amazon, τα βραβεία του GoodReads, τα 10 καλύτερα μυθιστορήματα κατά το ΤΙΜΕ και τα 10 καλύτερα ιστορικά κατά το Smithsonian, αυτά είναι όσα επιλέγουν οι συνεργάτες του inside story.

Image
topper2.gif

Δεν βρίσκετε κάποια βιβλία που θεωρούσατε σίγουρο ότι θα είχαν συμπεριληφθεί; Το καλοκαίρι κάνουμε την αντίστοιχη λίστα και αν κάποιος είχε π.χ. προτείνει το Ηπειρώτικο Μοιρολόι εκεί, δεν θα το ξαναβάζαμε τώρα.

Καλή ανάγνωση, και επειδή ό,τι και να λέμε για τον Μπιλ Γκέιτς, γεγονός είναι ότι τα βιβλία που προτείνει (δυο φορές τον χρόνο) γίνονται μπεστ σέλερ, αυτές

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη