Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κατηγορία:
Tags:
Κείμενο:
cepal188669.jpg
Ο Παλαιοκώστας νέος, σε δίκη για ληστείες στη Λαμία το 2000. [Eurokinissi]

Η όχι και τόσο φυσιολογική ζωή του Βασίλη Παλαιοκώστα

Στις 600 σελίδες του βιβλίου του, ο νούμερο ένα Έλληνας καταζητούμενος αφηγείται τη δική του εκδοχή για μια σειρά από πραγματικά περιστατικά που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως οι δύο αποδράσεις του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, η αποστολή του δέματος-βόμβα στον πρώην υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη και η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά.
Ο Παλαιοκώστας νέος, σε δίκη για ληστείες στη Λαμία το 2000. [Eurokinissi]

«Βγήκαμε απ’ το σκοτεινό δασάκι και μ' ένα σάλτο περάσαμε τον μαντρότοιχο. Τη στιγμή εκείνη άφηνε τη θέση του οδηγού ο Μυλωνάς, ενώ η γυναίκα του Νέλλη βρισκόταν ήδη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Μερικές γρήγορες δρασκελιές. Τον τσάκωσα απ’ το μπράτσο και σπρώχνοντάς τον στο πίσω κάθισμα του είπα με φωνή που δεν επιδέχεται παρερμηνείες: “Έλα Μυλωνά...Πάμε μια βολτίτσα...”».

Από τις 13 Ιουνίου διατίθεται το βιβλίο του Βασίλη Παλαιοκώστα με τίτλο «Μια φυσιολογική ζωή – Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου». Στις 600 σελίδες του, ο νούμερο ένα έλληνας καταζητούμενος αφηγείται τη δική του εκδοχή για μια σειρά από πραγματικά περιστατικά που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αποστολή του δέματος-βόμβα στον πρώην υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη και οι δύο αποδράσεις του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Βίντεο της «Καθημερινής» με την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο το 2009 από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Λεπτομερείς είναι και οι περιγραφές της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά. «Σταθμεύσαμε τα δύο αυτοκίνητα σε βουνό του νομού Θεσσαλονίκης να ελέγξουμε τα χρήματα για ύποπτα αντικείμενα. Αφού ελέγξαμε διεξοδικά τις δεσμίδες των χαρτονομισμάτων και τους σάκους

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη