Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
cover-secret.jpg
Το πάρτι «Back to the Future» το καλοκαίρι του 2014 στο Ολυμπιακό Χωριό στο Στράτφορντ επισκέφτηκαν 80.000 άνθρωποι.

Secret Cinema

Επικά μυστικά πάρτι στο Λονδίνο αναπαριστούν διάσημες ταινίες. Στο «Dirty Dancing» χόρεψαν 30.000 άνθρωποι, για το πάρτι «Back to the Future» στήθηκε μια ολόκληρη πόλη.
Το πάρτι «Back to the Future» το καλοκαίρι του 2014 στο Ολυμπιακό Χωριό στο Στράτφορντ επισκέφτηκαν 80.000 άνθρωποι.

Εδώ και λίγα χρόνια, η Κατερίνα κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο. Θα μπορούσε όμως να κατοικεί και σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου, χωρίς αυτή η γεωγραφική λεπτομέρεια να επιφέρει κάποια δραματική αλλαγή στη ζωή της. Άλλωστε εργάζεται από το σπίτι, ενώ η μικρή ηλικία των δίδυμων παιδιών της σε συνδυασμό με το εξαντλητικό ωράριο του συντρόφου της, κρατούν τις εξόδους της σε μικρό νούμερο ετησίως.

Πώς η Κατερίνα βγήκε επιτέλους από το σπίτι της

Η αγαπημένη της ψυχαγωγία είναι να βλέπει σειρές και ταινίες στην 50 ιντσών HD οθόνη που είναι τοποθετημένη σε στρατηγικό σημείο στο σαλόνι. Της αρέσουν πολύ τα κατασκοπικά θρίλερ και τα φιλμ νουάρ, ειδικά αν αυτά διαδραματίζονται στα ’50ς. Σινεμά έχει να πάει καιρό. Της έχει λείψει η σκοτεινή αίθουσα και το αίσθημα της συνενοχής που αναπτύσσεται ανάμεσα στους θεατές μιας προβολής. Όχι όμως τόσο ώστε να αφήσει τη ζεστασιά του σπιτιού της και τη βολική, μεσοαστική ρουτίνα της. Όταν δεν έχει κέφι να δει κάποια ταινία ή σειρά, η Κατερίνα περνάει το δίωρο από το αποκοίμισμα των διδύμων μέχρι το δικό της στα social media. Είναι αρκετά δραστήρια στο facebook και χρησιμοποιεί συχνά το instagram. «Από μια ηλικία και ύστερα, δύσκολα θα βρεις κάτι που θα σε

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη