Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
18'
Κατηγορία:
Tags:
50.jpg

Τα 50 άρθρα του πρώτου χρόνου inside story που είναι κρίμα να σου έχουν ξεφύγει

Γίναμε ενός! Για να μην έχετε χάσει τίποτα, προτείνουμε 50 άρθρα που πιστεύουμε θα σας αρέσουν. Μαζί, το inside story για το πώς φτιάχτηκαν. 

1. Ο καναλάρχης

Νομίζουμε ότι λίγοι δεν έχουν διαβάσει αυτό το ρεπορτάζ ενώ πολλοί συνδρομητές μας έχουν πει κατά καιρούς ότι γράφτηκαν στο σάιτ εξαιτίας του. Ο Φίλιππος Βρυώνης του Ε έχει πίσω του μια πολύ σκοτεινή ιστορία και ο μόνος που θα μπορούσε να την γράψει ήταν ο Τάσος ΤέλλογλουΔιαβάστε το άρθρο εδώ.

Image
rita02.jpg

2. Φάκελος: ΑΤΕ

Πάλι μαζί (δείτε και νούμερα 9 και 21), ο Τάσος Τέλλογλου και ο Χρήστος Ιωάννου ερεύνησαν τα λάθη που οδήγησαν την ιστορική Αγροτική Τράπεζα στην εκκαθάριση, τους χαμένους και κερδισμένους της υπόθεσης και τις ανεξήγητες «τρύπες» εκατομμυρίων. O διαδραστικός χάρτης είχε πάρα πολλή δουλειά πίσω του και είναι η συμβολή μας στο data journalism. Διαβάστε όλο το φάκελο εδώ.

3. 2016: η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ανθρωπότητας

Όταν ο Γιάννης Γορανίτης μας ανακοίνωσε τον τίτλο του άρθρου, υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια στη σύσκεψη, ένεκα που κατά το 2016 έφυγε ο Μπάουι και ήρθε ο Τραμπ. Ε, νομίζουμε ότι πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε αυτόν τον συγκερασμό στοιχείων, χιούμορ και ψυχραιμίας. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

4. Το αύριο, μια μαύρη χώρα: δάκρυα, φόβος και

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη