Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
1'
Βίντεο:
foto1treisadelfes.jpg

Επίσκεψη στις τρεις αδελφές

Τι συμβαίνει πίσω από την σκηνή όπου διαδραματίζεται η δράση; Τι κρύβεται πίσω από το προφανές; Και ποιες είναι οι μυστικές σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας; Η νέα μας σειρά “Παρασκήνια” από την στήλη Documenta.

Ζούνε από τις αναμνήσεις τους. Βιώνουν στην καθημερινότητά τους την αναμονή και την πλήξη. Αναζητούν τη Μόσχα τους, τη λύτρωση και το όνειρο. Πιο επίκαιρες από ποτέ, οι Τρεις Αδερφές του Τσέχωφ, η Ιρίνα, η Μάσα και η Όλγα ζουν ανάμεσά μας. Τις ξαναδιαβάζει με μαεστρία ο Δημήτρης Τάρλοου σε μια παράσταση που φέτος έσπασε τα ταμεία. Μια παράσταση που μιλά για το χθες και το σήμερα, για πραγματικότητες που μπλέκονται μεταξύ τους και γεννούν νέα ερωτήματα.

Τους τρεις βασικούς ρόλους ερμηνεύουν τρεις νέες καταξιωμένες ηθοποιοί, οι Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννα Παππά και Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Αδερφές στην σκηνή, ενσάρκωσαν τις τσεχοφικές ηρωίδες με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο αψηφώντας τη μανιέρα για χάρη της φυσικότητας και της εξερεύνησης.

Image
3_koritsia.jpg
Οι Λένα Παπαληγούρα, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ιωάννα Παππά.

Τι κοινό έχουν όμως η Ιρίνα η Μάσα και η Όλγα με τις Λένα, Ιωάννα και Αλεξάνδρα;

Τι κοινό έχουν η Ιρίνα η Μάσα και η Όλγα με τις Λένα, Ιωάννα και Αλεξάνδρα;

Προσπαθήσαμε να το ανακαλύψουμε. Τις συναντήσαμε στα παρασκήνια του θεάτρου Πορεία κατά τη διάρκεια της παράστασης με διάθεση να οικειοποιηθούμε ορισμένα από τα μυστικά τους. Κατορθώσαμε να κλέψουμε στιγμιότυπα που δεν μοιράζονται με τον θεατή, που ωστόσο αποτελούν μια φυσική συνέχεια των όσων

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη