Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κείμενο:
cejoys.jpg

Ποια είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Swiss Med που παραλίγο να πάρει ανάθεση 20 εκατ. ευρώ για προμήθεια rapid test

Πώς μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από επτά μήνες από άτομα που δεν είχαν προηγούμενη σχέση με τον χώρο κατάφερε να κερδίσει δύο αναθέσεις, μία από τον ΕΟΔΥ και μία από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για την προμήθεια συνολικά 6 εκατ. κιτ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού;

«Η SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ είναι μία ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας παραφαρμακευτικών προϊόντων. Στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη με πολυετή πείρα στον κλάδο της υγείας, αλλά και σε άλλους επιχειρηματικούς κλάδους με διεθνή, πολυετή δραστηριότητα που ξεκίνησε από τον κλάδο τροφίμων και έκτοτε διευρύνουν διαρκώς τα πεδία δράσης τους».

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ.

Αυτό διαβάζουμε στην προσφάτως τεθείσα σε λειτουργία ιστοσελίδα της εταιρείας που αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την προμήθεια 3 εκατ. rapid test σε διαγωνισμό του ΕΟΔΥ που έχει κολλήσει λόγω προσφυγών και την Τρίτη 6 Απριλίου υπέγραψε με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) την προμήθεια ισόποσων τεμαχίων self test. Αθροιστικά και οι δύο αναθέσεις ξεπερνούν τα €20 εκατομμύρια. Η προμήθεια του ΕΟΔΥ έχει κοστολογηθεί στα €10.140.000, ήτοι €3,38 ανά κιτ και η ανάθεση της ΓΓΠΠ ανέρχεται στα €10.080.000 (€3,36 ανά κιτ).

UPDATE

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη