Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
11'
Κατηγορία:
Κείμενο:
besafe.jpg

Μένουμε σπίτι: Οδηγός επιβίωσης

Δια βίου μάθηση, online μπαρ, μαθήματα κιθάρας, θέατρο on demand, στο τηλέφωνο με έναν άγνωστο, streaming χωρίς τέλος. Συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μας. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά.

Καταρχήν, ας πάρουμε μερικές ανάσες.

Image
giphy.gif

Οι περισσότεροι δουλεύουμε στο σπίτι (οδηγίες επιβίωσης από το Medium και το BBC), αλλά και πάλι έχουμε ελεύθερες ώρες. Μπορούμε να μην κάνουμε τίποτα απολύτως! Αλλά μπορούμε και να να αγαπηθούμε, να αγαπήσουμε τον πλανήτη, να οργανωθούμε, να μάθουμε, να βελτιωθούμε (έστω και στα σουτζουκάκια).

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα για όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Με πιάνουν τρομερά νεύρα με όποιον γκρινιάζει ότι δεν ξέρει τι να κάνει. Αυτές τις μέρες μπορεί κανείς να διαβάσει, να οργανώσει τη ντουλάπα του, να κάνει μια καλή φασίνα, να φτιάξει μάσκες ομορφιάς, να μάθει να μαγειρεύει κάτι καινούργιο, να κάνει γυμναστική και κυρίως να ευγνωμονεί που τα πράγματα είναι διαχειρίσιμα. Όλα θα περάσουν και θα βγούμε από αυτό σοφότεροι.

Image
etkv5anxyayobc7.jpg


Οι entrepreneurs ας παραδειγματιστούν από τα αδέλφια τους στο εξωτερικό. Στη Βρετανία οι Sofa Singers είναι μια online χορωδία που συναντιέται στο Zoom. (Μια και έχετε χρόνο για τεχνολογική ενημέρωση, το Ζοοm

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη