Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κατηγορία:
Κείμενο:
central3dhub.jpg
Ο Κωστής Κουτρέτσος του 3DHUB, μέλος της πρωτοβουλίας «Ελλάς-COVID-19».

Εθελοντές παράγουν ασπίδες προστασίας για το ΕΣΥ

Ιδιώτες, επιχειρήσεις και πανεπιστημιακά εργαστήρια ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία ομάδα εθελοντών, που παράγει ειδικές μάσκες-ασπίδες προστασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.
Ο Κωστής Κουτρέτσος του 3DHUB, μέλος της πρωτοβουλίας «Ελλάς-COVID-19».

Η παγκόσμια κοινότητα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει την έκτακτη ανάγκη από τη διάδοση του κορονοϊού. Τα κράτη ενισχύουν τα συστήματα υγείας και παίρνουν έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού πολιτών, την ώρα που οι τελευταίοι επιχειρούν να αναπροσαρμόσουν τη ζωή τους στην πραγματικότητα της καραντίνας. Οι νέες συνθήκες που ορίζουν την καθημερινότητά αφήνουν ένα βαθύ οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό αποτύπωμα πάνω μας, το οποίο ενισχύεται συχνά από την ιστορία ενός κρούσματος στο φιλικό ή οικογενειακό μας περιβάλλον.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνωαπό2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Η τεχνολογία 3D στην αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ωστόσο, ακριβώς λόγω των νέων αναγκών που συνεπάγονται, οι έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτή που προκάλεσε ο κορονοϊός, προκαλούν ως αντίδραση την κινητοποίηση μεταξύ ανθρώπων που δεν θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά επιχειρούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο τους επιτρέπουν τα μέσα που έχουν στη διάθεσή

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη