Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
25'
Κατηγορία:
Κείμενο:
cechurch000_1pu0kk.jpg
Απολύμανση σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης, 12 Μαρτίου 2020. [Sakis Mitrolidis/AFP]

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Τα μέτρα που έλαβαν οι αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μεταξύ 11ης Μαρτίου και 13ης Απριλίου 2020, σε ένα κείμενο.
Απολύμανση σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης, 12 Μαρτίου 2020. [Sakis Mitrolidis/AFP]

Μέσα σε λίγες ημέρες ο κορονοϊός κατάφερε να αλλάξει τη ζωή μας όσο ελάχιστα άλλα γεγονότα. Εισχώρησε σε κάθε χώρο της κοινωνικής μας πραγματικότητας, επηρεάζει πλέον κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Μας έκανε να δουλεύουμε από το σπίτι, ανέβαλε το χειρουργείο κάποιου συγγενή μας, ακύρωσε την έξοδο στο αγαπημένο μας μπαρ για να γιορτάσουμε τα γενέθλια ενός φίλου. Μία δεκαετία δημοσιονομικής κρίσης δεν κατάφερε να προκαλέσει τόσες απότομες αλλαγές στο κοινωνικό γίγνεσθαι, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Η κυβέρνηση και αρμόδιες αρχές, που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την εξάπλωσή του ιού στο καταστροφικό μέγεθος που βιώνει η Ιταλία, έχουν πάρει μία σειρά από έκτακτα μέτρα. Έχουν ανακοινωθεί σταδιακά σε αποφάσεις, με κυριότερες τις δύο Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), της 25ης Φεβρουαρίου και της 11ης Μαρτίου

Συγκεντρώσαμε ανά κατηγορία τα κυριότερα και η λίστα ανανεώνεται συνέχεια

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη