Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
cetaxiimg_20181108_113246.jpg
Σε ένα διάλειμμα από τη δίκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συνομιλεί με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και υπάλληλο του υπουργείου.

Η δίκη της Beat ενάντια στον Θύμιο και η στήριξη Σπίρτζη

Τι έγινε στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η αγωγή της Beat κατά του προέδρου των ταξιτζήδων Θύμιου Λυμπερόπουλου με μάρτυρα του εναγομένου τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.
Σε ένα διάλειμμα από τη δίκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συνομιλεί με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και υπάλληλο του υπουργείου.

«Έχει τόση φασαρία, που η κατάσταση θυμίζει λίγο από αμφιθέατρο ελληνικού πανεπιστημίου και λίγο από νοσοκομείο»: έτσι χαρακτήριζε χθες το πρωί 8 Νοεμβρίου 2018 ένας παριστάμενος τη χαοτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κτίριο 4 των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Ανάμεσα στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στηθεί από νωρίς, ο συγκεντρωμένος κόσμος ήταν πολύς, σε σημείο που δεν κάλυπτε απλώς την αίθουσα όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η αγωγή του ιδρυτή της Beat, Νίκου Δρανδάκη, απέναντι στον πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Θύμιου Λυμπερόπουλου, αλλά και τον χώρο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου.

Image
beatsikofantia1.jpg

Προς υπεράσπιση του ανθρώπου που τις τελευταίες δεκαετίες είναι επικεφαλής του μεγαλύτερου συνδικάτου αυτοκινητιστών της χώρας βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί ταξί, που συμμετείχαν στην πανελλαδική στάση εργασίας (04:00-16:00). Ανάμεσά τους ήταν οδηγοί που έφτασαν με πούλμαν από την Θεσσαλονίκη, όπως επίσης εκπρόσωποι συναφών κλάδων (π.χ. ΚΤΕΛ). Παρόντες όμως ήταν και άνθρωποι που έδωσαν στην υπόθεση ένα πολιτικό στίγμα: ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, όπως επίσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Αθανάσιος Βούρδας, που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη