Μελαγχολούν οι γιάπις όταν γεράσουν

Με το «Bright, Precious Days» ο Τζέι Μακίνερνι ολοκληρώνει την τριλογία που ξεκίνησε με το «Μανχάταν» και συνεχίστηκε με την «Καλή Ζωή». Οι Νεοϋορκέζοι ήρωές του, το ζευγάρι του Ράσελ και της Κορίν Κάλογουεϊ, έρχονται τώρα αντιμέτωποι με την ύφεση που ακολουθεί την κρίση του 2008.
Χρόνος ανάγνωσης: 
4
'

Πρόκειται για ένα πολυσέλιδο σχόλιο πάνω στις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης στην προνομιούχα τάξη του Μανχάταν; Μία ανατομία της μελαγχολίας όσων νιώθουν ότι δεν χωράνε σε μία παρακμάζουσα μητρόπολη; Ένα σαρκαστικό σχόλιο πάνω σε μία επηρμένη κάστα που τώρα συνειδητοποιεί ότι η πλαστή της ευημερία καταρρέει;

Στα 61 του ο Αμερικανός συγγραφέας επιστρέφει με το Bright, Precious Days, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο στις ΗΠΑ, για να διηγηθεί τις περιπέτειες του Ράσελ και της Κορίν Κάλογουεϊ στα χρόνια μετά την κρίση του 2008 και να ολοκληρώσει έτσι την τριλογία των όμορφων και καταραμένων γιάπις που εξαφανίζονται στα απόνερα της πτώσης του Dow Jones. Ο εκδότης και η πρώην χρηματίστρια, που ζουν σε ένα λοφτ στην Τραϊμπέκα και περνούν τα καλοκαίρια τους στα Χάμπτονς, γίνονται οι μάρτυρες της έκπτωσης των βασιλιάδων του Μανχάταν από τον χρυσό τους θρόνο.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.